Tentoonstellingsfoto’s online

Tijdens de laatste Sint-Antoniuskermis organiseerde Heemkundige Kring De Faluintjes een fototentoonstelling in het Parochiaal Centrum te Herdersem. We mochten tijdens het kermisweekend vele enthousiaste bezoekers ontvangen, waarvoor dank. Veel personen vroegen ons ook of ze de foto’s ergens konden verkrijgen, waardoor we beslist hebben deze voor iedereen beschikbaar te stellen via deze Google Drive paginaAlle foto’s uit de tentoonstelling zijn via deze link te downloaden en te gebruiken.

Onze dank gaat nogmaals uit naar fotografen Guido Uyttersprot en Els Verschuere voor het prachtige werk. Mogen wij vragen bij deze foto’s, moesten ze ergens gepubliceerd worden, de fotografen en Heemkundige Kring De Faluintjes te vermelden. Bij persoonlijk gebruik hoeft dit uiteraard niet.