Cultuurprijzen historisch onderzoek Provincie Oost-Vlaanderen 2017

In 2107 schrijft de provincie Oost-Vlaanderen twee prijzen voor historisch onderzoek uit. Zowel in de categorie geschiedenis als in de categorie heemkunde ligt 5000 euro klaar voor een wetenschappelijk verantwoorde studie.

Alle personen die in Oost-Vlaanderen geboren zijn of er al vijf jaar wonen kunnen hun kans wagen. Ook met een werk dat over Oost-Vlaanderen handelt kan worden deelgenomen. Proefschriften komen dit jaar eveneens in aanmerking.

Deelnemers bezorgen het inschrijvingsformulier en zes exemplaren van het werk ten laatste op 15 april 2017. Een vakjury buigt zich over de inzendingen. De deputatie maakt de winnaar bekend in het najaar.

Meer informatie en inschrijvingsformulier is te vinden op:  www.oost-vlaanderen.be/cultuurprijzen

1707_12116_transversale_FBbanner-pp17