Publicatie: 50 jaar KSA Herdersem

50 jaar KSA Herdersem. Daar valt veel over te vertellen!

In dit boek vertellen we een geschiedenis van 50 jaar KSA te Herdersem. Traditie en vernieuwing vormen daarbij de kernwoorden. Vertrekkend van de beginjaren kijken we welke activiteiten, evenementen en evoluties de KSA vormgaven en maakten tot de jeugdbeweging die ze vandaag de dag is.

Dit boek geeft buitenstaanders een beeld van de vereniging, vroeger en nu. Aan hen die gedurende de voorbije 50 jaar meegeschreven hebben aan dit verhaal, willen we meegeven wat er gebeurd is vóór en na hun tijd. Maar meer nog willen we hen onderdompelen in het nostalgisch gevoel van hun KSA-tijd. Een tijd die bij de meesten van ons als “de tijd van mijn leven” kan omschreven worden.

Het boek stelt 104 blz. en talloze foto’s en afbeeldingen uit de oude doos. De prijs van dit werk is €15. De publicatie kan steeds besteld worden via volgende link .

Een publicatie van KSA Herdersem, i.s.m. Heemkundige Kring De Faluintjes en erfgoedcel Aalst.