Filmavond ‘Vroegere activiteiten in Moorsel’ (5 februari)

Op vrijdag 5 februari 2016 organiseert de Heemkundige Kring “De Faluintjes” opnieuw een filmavond over Moorsel. Wie er vorig jaar bij was, zal het ook deze keer niet willen missen!

Willy Perdaens heeft opnieuw een compilatie samengesteld met mooie afwisselende beelden uit het verleden. Ditmaal worden beelden getoond van de Chiro Sint-Stefaan ca 1950 en 1978, Chiro Eglantier 1978 en bivak in Hechtel, uitstappen met de Moorselse Brandweer naar Grevenmacher, Lourdes en het Zwarte Woud, Café Chantant 1985, Schoolfeest Tinnenhoek 1986, Dorpsfeesten 1994, inhuldiging “Het Gebaar” 1999, processie Steven 2000 en inhuldiging R. Uyttersprotstraat 2004.

De voorstelling gaat opnieuw door in het Trefcentrum, Bergsken te Moorsel. Begin om 20 uur. Gratis toegang. Iedereen is van harte welkom. Tot dan!

Programma: Filmavond Heemkundige kring