Fototentoonstelling: Sint-Antonius in beeld

Naar tweejaarlijkse gewoonte verzorgt de heemkundige kring de tentoonstelling in het Parochiaal Centrum. Dit jaar wordt het een fototentoonstelling met als thema de Sint-Antoniusviering zelf. Fotografen Guido Uyttersprot en Els Verschuere trokken in 2016 verschillende dagen op pad. Zij documenteerden het reilen en zeilen in Herdersem gedurende de festiviteiten van Sint-Antonius. Het resultaat is een uitgebreide en verrassende fotoreeks die het dorpsleven, de levendige tradities en de vele dorpsbewoners prachtig op de gevoelige plaat vastlegt.

Kom tijdens Sint-Antoniuskermis 2017 zelf deze prachtige resultaten bezichtigen en ontdek hoe Herdersem bruist gedurende deze dagen!

PRAKTISCH

Locatie: Parochiaal Centrum, Grote Baan 214, Herdersem

Openingsuren:

  • zaterdag 21 januari: 14u – 22u
  • zondag 22 januari : 10u – 22u
  • maandag 23 januari: 10u – 20u

Gratis toegang.

Sint-Antoinus2017

Dit project werd ondersteund door Erfgoedcel Denderland en de Vlaamse Gemeenschap.